DFR Systems | UTCB
710
page-template-default,page,page-id-710,page-child,parent-pageid-708,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

UTCB

Fluensys este unul dintre partenerii tradi╚Ťionali ai Universit─â╚Ťii Tehnice de Construc╚Ťii Bucure╚Öti, Facultatea de Hidrotehnic─â, Departamentul de Inginerie Hidrotehnic─â. ├Änc─â din 2012 realiz─âm ├«mpreun─â cu colectivul UTCB stagii tehnice de preg─âtire pentru specializare ├«n sisteme de canalizare cu vacuum.

Vrei să te specializezi în sistemele de canalizare cu vacuum?

├Änscrie-te acum ├«n Comunitatea Fluensys pentru a primi oferte speciale de specializare, invita╚Ťii la evenimente demo ╚Öi documenta╚Ťie tehnic─â actualizat─â!

Stagiile tehnice de preg─âtire pentru sistemele de canalizare cu vacuum sunt sus╚Ťinute periodic ╚Öi sunt adresate proiectan╚Ťilor, antreprenorilor, operatorilor de utilit─â╚Ťi c├ót ╚Öi tuturor persoanelor interesate.

Stagiul tehnic de preg─âtire pentru sistemele de canalizare cu vacuum dureaz─â dou─â zile iar in cadrul acestora sunt prezentate in detaliu sistemele, componentele acestora cat si modul de dimensionare.

Vrei să afli mai multe despre stagiile de sprecializare pentru sistemele de canalizare cu vacuum? Contactează-l pe unul dintre specialiștii Fluensys.