DFR Systems | Termeni și condiții
748
page-template-default,page,page-id-748,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Termeni și condiții

Vă mulțumim pentru vizitarea site-ului www.dfr.ro denumit în continuare “Site-ul”. Utilizarea Site-ului este supusă unui Contract de Utilizare între dumneavoastră, persoană fizica, și DFR Systems (denumită in continuare “Compania”, “noi”). Noțiunea de “Site” include de asemenea și newsletter-ul sau mesajele email transmise de Companie.

Site-ul este administrat de către DFR Systems și poate fi compus din diferite website-uri și pagini web. Website-urile vă sunt oferite cu condiția acceptării dumneavoastră fără modificări a termenilor, condițiilor și notificărilor conținute în acestea. Utilizarea website-urilor de către dumneavoastră constituie acceptarea acestor termeni, condiții și notificări de către dumneavoastră.

Contractul de Utilizare este valabil din momentul începerii vizitării Site-ului. Continuarea utilizării reprezintă confirmarea faptului că sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos. Deși sperăm că nu este cazul, dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, puteți în orice moment să opriți utilizarea Site-ului și Contractul de Utilizare încetează.

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI CU ATENȚIE URMĂTORII TERMENI DE UTILIZARE ȘI CLAUZE DE EXONERARE ÎNAINTE DE UTILIZAREA ACESTUI WEBSITE (acest ”Site”)

Prin accesarea sau utilizarea acestui Site, vă dați acceptul cu privire la acești termeni de utilizare, condiții și toate legile aplicabile.

Termenii și condițiile se aplică unei singure vizite. De fiecare dată când accesați Site-ul se va încheia un nou Contract de Utilizare.

Termenii de utilizare pot fi modificați în orice moment prin modificarea prezentului regulament. Vă rugăm să verificați periodic prezenta pagină pentru a afla oricare dintre modificări, acestea fiind obligatorii. Unele dintre dispozițiile prezentului regulament vor putea fi înlocuite de către dispoziții sau notificări publicate în altă parte pe Site.

Site-ul este administrat de către DFR Systems.

(introduceți aici datele de identificare legală și comercială ale DFR Systems)

Utilizarea site-ului. Limitare uz personal și non-comercial.

Cu excepția cazului în care se specifică altfel, site-ul este dezvoltat pentru uzul dumneavoastră. personal și non-comercial. Nu aveți dreptul de a modifica, copia, distribui, transmite, afișa, realiza, reproduce, publica, licenția, crea lucrări derivative din, transfera sau vinde nicio informație, software, produse sau servicii obținute de pe site.

Aveți dreptul de a afișa și, în funcție de restricțiile sau limitările enunțate în mod expres cu privire la materiale specifice, puteți copia, descărca și imprima parțial materiale din diferite zone ale site-ului exclusiv pentru uz personal non-comercial sau pentru a efectua o cerere de ofertă sau pentru a achiziționa servicii. Este strict interzisă orice altă utilizare a materialelor de pe acest website, incluzând însă nelimitându-se la modificarea, distribuirea, republicarea, afișarea sau transmiterea conținutului acestui Site, fără o permisiune scrisă prealabilă din partea Companiei.

Este strict interzisă hărțuirea în orice mod sau sub orice formă pe Site sau pe oricare dintre website-urile companiei, inclusiv prin e-mail și chat sau prin limbaj obscen sau abuziv. Nu aveți dreptul de a încărca, distribui sau publica în orice alt fel prin intermediul site-ului niciun fel de conținut care este calomniator, defăimător, obscen, amenințător, care încalcă intimitatea sau drepturile de publicitate, abuziv, ilegal sau inacceptabil în orice alt mod sau care ar putea constitui sau încuraja o infracțiune, care ar putea încălca drepturile unei părți terțe sau care ar antrena răspunderea companiei sau ar încălca legea. Nu aveți dreptul de a încărca niciun fel de conținut comercial pe Site sau de a utiliza Site-ul pentru a le solicita altor persoane să se alăture sau să devină membri ai unui alt serviciu comercial online sau ai unei alte organizații.

Protecție legală

Conținutul propriu existent în Site este protejat prin drepturi de autor și prin drepturi asupra mărcilor în condițiile legislației României. Conținutul marcat ca fiind al altor furnizori este protejat atât în condițiile legislației române cât și, în special, în baza legislației corespunzătoare din țara unde este domiciliat (sau își are sediul) titularul drepturilor. Conținutul furnizat de utilizatori este protejat de drepturi de autor în condițiile legislației române, titularii drepturilor fiind utilizatorii care au afișat conținutul.

Link-uri către Site

Link-urile către Site sunt binevenite. Sunteți liber de a stabili o legătură hypertext la Site, inclusiv link-uri către pagina relevantă a Site-ului, cu următoarele condiții:

  1. Să informați în prealabil Compania cu privire la un astfel de link;
  2. Să nu eliminați sau să ascundeți orice reclamă, notă privind dreptul de proprietate intelectuală sau orice altă notă de pe Site;
  3. Link-ul să nu declare sau să implice orice sponsorizare sau aprobare a site-ului dumneavoastră de către Site;
  4. Oprirea imediată a oricărei legături către Site în cazul primirii unei notificări scrise din partea Companiei.

Nu aveți dreptul de a încadra oricare dintre materialele din Conținutul site-ului, sau de a include într-un alt website sau în alt serviciu oricare dintre materialele asupra cărora Compania sau oricare dintre licențiatorii săi deține proprietatea intelectuală, astfel cum sunt afișate pe Site.

Conținutul unor furnizori terți

Site-ul poate conține logo-uri, mărci înregistrate, imagini, sau alte lucrări ale unor furnizori terți. Compania nu este agent, societate afiliată, subsidiară, reprezentanță sau susținătoare a acestor furnizori terți sau a Conținutului acestora. In aceeași măsură, furnizorii terți nu recomandă și nu susțin în mod direct sau indirect activitatea Companiei sau a Site-ului.

În cazul în care Site-ul conține link-uri către alte site-uri și către materiale furnizate de terțe părți, aceste link-uri sunt prevăzute exclusiv pentru informarea dumneavoastră.

Ori de câte ori utilizați Conținutul furnizorilor terți afișat pe Site intrați într-o relație legală cu aceștia.

Declinarea răspunderii

Compania nu oferă nicio garanție și nu face nicio declarație privind caracterul corect sau complet al conținutului acestui Site. Compania nu filtrează reclamele sau alt conținut care ar putea fi vizualizat de către copii prin site-urile noastre sau prin site-uri spre care se face trimitere prin link-uri, iar aceștia pot fi expuși la conținut și materiale de pe internet și/sau materiale publicitare nepotrivite pentru copii. Încurajăm părinții și tutorii să petreacă timp online alături de copiii lor și să ia în considerare opțiunea de a folosi software electronic de filtrare.

ACEST SITE ȘI MATERIALELE, INFORMAȚIILE, SERVICIILE ȘI PRODUSELE DE PE ACEST SITE, INCLUZÂND FĂRĂ A SE LIMITA LA TEXT, GRAFICĂ ȘI LINK-URI, SUNT FURNIZATE “CA ATARE” ȘI FĂRĂ GARANȚII DE NICIUN FEL, FIE ELE ÎN MOD EXPRES SAU IMPLICIT. ÎN MĂSURA POSIBILĂ CONFORM LEGISLAȚIEI APLICABILE, COMPANIA DECLINĂ ORICE GARANȚIE, EXPRESĂ SAU IMPLICITĂ, NEÎNCĂLCAREA DREPTURILOR, ABSENȚA VIRUȘILOR INFORMATICI ȘI GARANȚIILE CARE DECURG DIN PRACTICILE COMERCIALE SAU PRACTICILE DE EXECUȚIE.

COMPANIA NU REPREZINTĂ SAU GARANTEAZĂ CĂ FUNCȚIILE DIN CUPRINSUL SITE-ULUI VOR FI FURNIZATE NEÎNTRERUPT SAU LIPSITE DE ERORI, CĂ DEFECTELE VOR FI CORECTATE SAU CĂ ACEST SITE SAU SERVERUL PRIN CARE ESTE PUS LA DISPOZIȚIE ACEST SITE SUNT LIPSITE DE VIRUȘI SAU ORICE ALTE COMPONENTE DĂUNĂTOARE.

ÎN NICIUN FEL DE CIRCUMSTANȚE COMPANIA NU VA FI RESPONSABILĂ PENTRU PAGUBELE DIRECTE, INDIRECTE, SPECIALE, PUNITIVE, INCIDENTALE, EXEMPLARE SAU CORELATE SAU ORICE FEL DE DAUNE, NICI ÎN CAZUL ÎN CARE COMPANIA A FOST INFORMATĂ ANTERIOR CU PRIVIRE LA POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE, FIE PRINTR-O ACȚIUNE DIN CADRUL CONTRACTULUI, NEGLIJENȚĂ SAU ORICE ALTĂ TEORIE, CARE SURVIN DIN SAU AU LEGĂTURĂ CU UTILIZAREA, INCAPACITATEA DE A UTILIZA SAU PERFORMANȚA INFORMAȚIILOR, SERVICIILOR, PRODUSELOR ȘI MATERIALELOR DISPONIBILE PE ACEST SITE.