DFR Systems | Asistență pentru proiectanți
941
page-template-default,page,page-id-941,page-child,parent-pageid-694,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Asistență pentru proiectanți

Nu doar proiectare asistată ci și asistarea clientului pentru proiectare

La FLUENSYS fiecare client lucrează cu propriul său proiectant. Indiferent cât de complex este proiectul, clientul va avea întotdeauna același inginer proiectant la dispoziție care va coordona activitatea colegilor săi și care va putea oferi astfel informații complete și actuale.

De asemenea, inginerii din departamentul proiectare sunt bucuroși să colaboreze cu alți proiectanți în domeniu pentru diverse lucrări indiferent de gradul lor de complexitate. Ne face plăcere să împărtășim cunoștințele noastre cu alți specialiști. În prezent colaborăm cu un număr foarte mare de proiectanți din domeniul alimentărilor cu apă și canalizare, lucru care odată cu trecerea timpului a făcut să ne perfecționăm și eficientizăm modul de comunicare și colaborare.