DFR Systems | Configurare, personalizare
939
page-template-default,page,page-id-939,page-child,parent-pageid-694,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Configurare, personalizare

La FLUENSYS fiecare proiect este special

Proiectarea solu╚Ťiilor de management al apei se face la FLUENSYS abia dup─â ce inginerii no╚Ötri ├«n╚Ťeleg perfect care sunt particularit─â╚Ťile proiectului: parametrii hidraulici, concentra╚Ťii de poluan╚Ťi, morfologia terenului, prezen╚Ťa acviferelor ├«n apropierea suprafe╚Ťei solului (daca este cazul), spa╚Ťiul avut la dispozi╚Ťie, etc.

Pornind de la aceste date se întocmesc breviarele de calcul, se aleg echipamentele și se proiectează tehnologia aleasă, respectând standardele, normativele și reglementările legale în vigoare.

Echipa FLUENSYS va propune solu╚Ťia optim─â de realizare a proiectelor at├ót din punct de vedere tehnic c├ót ┼či economic. De aceea alegem cu prec─âdere configura╚Ťii de echipamente ╚Öi tehnologii ce presupun costuri minime de operare ╚Öi ├«ntre╚Ťinere, la parametrii tehnici proiecta╚Ťi. Tehnologiile ╚Öi echipamentele folosite sunt de ├«nalta calitate ╚Öi performan╚Ť─â, fie c─â sunt rezultate ale cercet─ârilor proprii brevetate, fie c─â sunt produse de c─âtre al╚Ťi profesioni╚Öti din domeniu.

Echipa de proiectare de la┬áFLUENSYS realizeaz─â at├ót proiecte pentru lucr─âri de retehnologizare, c├ót ╚Öi proiecte pentru lucr─âri noi. ├Än proiectele de retehnologizare se ├«ncearc─â folosirea c├ót mai eficient─â a resurselor existente, astfel ├«nc├ót, f─âr─â a face rabat de la cele mai ├«nalte standarde de calitate ╚Öi performan╚Ť─â, s─â rezulte lucr─âri economice ╚Öi care s─â r─âspund─â ├«n ├«ntregime temei de proiectare. Pentru proiectele noi, se urm─âre╚Öte oferirea de solu╚Ťii c├ót mai compacte, care s─â implice o instalare simpl─â (├«n unele cazuri doar racord─ârile la intrarea ╚Öi ie╚Öirea instala╚Ťiilor) ╚Öi o operare facil─â.

Proiectan╚Ťii┬áFLUENSYS trateaz─â cu aten╚Ťie ╚Öi rigurozitate toate lucr─ârile indiferent de dimensiunea sau complexitatea lor, folosind programe de proiectare de ultim─â genera╚Ťie ╚Öi metodologii ╚Öi tehnici actuale, ca urmare a form─ârii profesionale continue.