DFR Systems | Evenimente demo
712
page-template-default,page,page-id-712,page-child,parent-pageid-708,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Evenimente demo

La┬áFLUENSYS credem c─â cei peste 20 de ani experien╚Ť─â ca integrator ├«n tehnologia apei nu aduc o satisfac╚Ťie deplin─â dac─â know-how-ul astfel c├ó╚Ötigat nu este transferat ╚Öi c─âtre client.

De aceea am creat nu doar cursuri de specializare ci și evenimente practice în care, alături de specialiștii din Comunitatea FLUENSYS  putem vedea, analiza și testa împreună echipamente, tehnologii și sisteme de management al apei.

├Än unele dintre aceste evenimente ve╚Ťi putea s─â vede╚Ťi echipamente de filtrare, de interven╚Ťie pe re╚Ťele de ap─â sau de automatizare a sta╚Ťiilor de pompare sau de epurare. ├Än alte evenimente ve╚Ťi fi invita╚Ťi pentru a vedea chiar la lucru sisteme integrate de management al apei.

De fiecare dat─â un consultant┬áFLUENSYS v─â va oferi individualizat, toate informa╚Ťiile de care ave╚Ťi nevoie ╚Öi v─â va transmite documenta╚Ťiile tehnice pe care le ve╚Ťi solicita.

Te-ai ├«nscris ├«n Comunitatea┬áFLUENSYS? Vei primi atunci pe email invita╚Ťia de a participa la urm─âtorul nostru eveniment demo.

Calendarul evenimentelor FLUENSYS Demo

(de completat)