DFR Systems | Clorinatoare cu vid
1093
page-template-default,page,page-id-1093,page-child,parent-pageid-576,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Clorinatoare cu vid

Siguran╚Ťa garantat─â de cei mai buni!

Tehnicile clasice de tratare a apei (cu clor) ├«nc─â sunt cele mai r─âsp├óndite ╚Öi eforturile FLUENSYS sunt orientate c─âtre identificarea celor mai performante sisteme care oferp un grad maxim de siguran╚Ť─â ├«n exploatare.

Cele mai grave accidente care pot avea loc sunt cele legate de sc─âp─âri de clor ├«n sta╚Ťiile de tratare a apei. Clorinatoarele cu vid practic anuleaz─â acest risc. Deoarece clorul nu este sub presiune, riscurile sunt aproape zero.

Clorinatoarele Regal (pentru care FLUENSYS are distribu╚Ťie exclusiv─â ├«n Rom├ónia) absorb clorul din rezervor printr-un efect de vid care apare c├ónd apa curge prin ejector. Practic chiar dac─â ar exista scurgeri de cor, sistemul se ├«nchide automat.

Ai nevoie de consultan╚Ť─â pentru a alege cele mai sigure ╚Öi mai durabile sisteme de clorinare? Consult─â-te cu unul dintre inginerii FLUENSYS