DFR Systems | Tratare UV
1072
page-template-default,page,page-id-1072,page-child,parent-pageid-576,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Tratare UV

Cea mai modern─â solu╚Ťie pentru cea mai pur─â ap─â

Singura tehnologie care asigur─â 99.99% procent de dezinfectare a apei este cea de tratare cu UV. Aceste sisteme aplicate cerin╚Ťelor industriale au devenit standardele de calitate pentru industria alimentar─â, a b─âuturilor sau cea farmaceutic─â.

Sistemele industriale de tratare a apei cu UV asigur─â un randament ridicat ╚Öi, mai important dec├ót orice, asigur─â distrugerea tuturor microorganismelor ╚Öi ├«n special a celor care sunt rezistente la tratare prin clorinare (Cryptosporidium s╠Ži Giardia). De asemenea, aceste solu╚Ťii garanteaz─â p─âstrarea nealterate a gustului ╚Öi mirosului apei, nu adaug─â nici un fel de compu╚Öi chimici ├«n ap─â ╚Öi func╚Ťioneaz─â automat.

FLUENSYS are un parteneriat cu unul dintre cei mai importan╚Ťi produc─âtori de sisteme de tratare a apei cu UV pentru uz industrial, Berson┬ápentru care asigur─â distribu╚Ťia ╚Öi montajul produselor din gama Streamline sau Proline.

Te interesează detalii tehnice despre sistemele industriale de tratare a apei cu UV? Contactează-l pe unul dintre inginerii FLUENSYS sau sună-ne la tel. 021.413.14.39

E╚Öti interesat de gama de produse casnice de tratare cu UV a apei? Acceseaz─â MyUV, gama casnic─â de produse de tratare a apei cu UV inventat de FLUENSYS pentru ca tu s─â ├«╚Ťi reinventezi standardele de calitate ale apei din propria cas─â.